MousetrapperEen grootte handling tijdens het werken is het muizen, ergnomisch muizen is daarom ook een belangrijk component van ergonomisch werken. Arbonomie zorgt dan voor een zo optimaal en ergonomische mogelijke muisvoor u. Een aantal voorbeleden van wat wij kunnen leveren zijn:

Mousetrapper Alpha

De Mousetrapper Alpha is ’s werelds eerste gecentreerde ergonomische muis met een geïntegreerd toetsenbord. De Alpha heeft 19 programmeerbare toetsen, waardoor het onze meest dynamische Mousetrapper tot nu toe is.
Mousetrapper Alpha


Mousetrapper Advance

De Mousetrapper Advance 2.0 is onze bestseller en verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen met stijlvolle accentkleuren in wit of koraalrood. Met de 6 programmeerbare knoppen stelt u de Mousetrapper precies in zoals u dat wilt. Download de software MT Keys zodat u de knopfuncties eenvoudig kunt wijzigen gebruikersprofielen kunt toevoegen en nog veel meer. MT Keys is er in een versie voor Mac en PC. De Advance 2.0 beschikt over een uitvouwbare toetsenbordmat die zowel geschikt is voor de nieuwe ultraplatte toetsenborden als de hogere standaard toetsenborden.
Mousetrapper Advance