Bureaustoelen


Bureaustoelen 

We zitten gemiddelde 8,7 uur per dag (RIVM, 2016), daarom is het van belang dat je een goede dynamische bureaustoel hebt. Arbonomie heeft verschillende ergonomische bureaustoelen, afhankelijk van wat er uit werkplekonderzoek komt. Arbonomie zorgt dan voor een zo optimaal en ergonomische mogelijke bureaustoel voor u. Een aantal voorbeleden van wat wij kunnen leveren zijn:  
De Meditre bureaustoelen 

Veelal wordt de Meditre  op medische indicatie geplaatst, hoewel er ook bedrijven zijn die de stoel als standaard stoel inzetten omdat de meditre vele in- en verstelmogelijkheden heeft. Permanent zitten is voor je rug namelijk hard werken! Wie zo lang zit zou eigenlijk “beter” moeten zitten: Dynamisch zitten! De Meditre geeft hiervoor de optimale ondersteuning door zijn driedelige rugleuning. De individueel instelbare lende- en schoudersteun geven u steun aan de ruggengraat waar nodig. De verstelbare rugleuning kan worden aangepast aan uw lichaamsgewicht en ondersteunt zo uw dynamiek bij elke zithouding. De Meditre heeft ook een XL uitvoering.

Bureaustoel Nowy Styl (voorheen Rohde & Grahl) Meditre, stoffering extreme zwart, armleggers A92 stamskin, voetkruis alu gepolijst, wielen zacht.

 

De Xenium (XL) bureaustoelen

De bureaustoel die NPR1813 (ergonomische richtlijn) overtreft, zo beweeglijk als het menselijk lichaam is en zo flexibel ondersteunt de Xenium bureaustoel alle houdingen. De rugleuning, 4D armsteunen (SA 94) vlak, de luchtlende steun en zitting zijn tot uitersten verstelbaar. Deze stoel blijft door alle innovaties een esthetisch model met optimale functionaliteiten, vanuit de visie dat aandacht voor het detail doorwerkt. De Xenium betekent in het Latijn: ‘’geschenk’’ en dat is bij deze bureaustoel voor de gebruikers helemaal het geval.

    Xenium Classic Premium 1_1.jpg

 

Höganäs bureaustoelen 

Arbonomie is ook dealer van Höganäs. Een bureaustoel/werkstoel,  met een uitmuntende zitcomfort die vaak  alle verwachtingen overtreft en voldoet aan de ergonomische eisen van deze tijd. Er zijn vele varianten en combinatiemogelijkheden voor zowel de zittingen als de diverse rugleuningen. Samen met de vele accessoires is de Höganäs bureaustoel perfect aan te passen aan de persoonlijke lichaamsbouw. Groot (XL-serie) of klein (Small-serie), zwaar of licht;  Speciale uitvoeringen, zoals de trippelstoel en de bureaustoel elektrisch in hoogte verstelbaar maken de serie compleet. De Höganäs bureaustoelen worden altijd door Arbonomie op maat geadviseerd. 
Höganäs; ergonomie; op maat; ergonomische bureaustoelEn nog meer stoelen, alles zodat u goed en ergnomisch kunt zitten!