Mousetrapper


Mousetrapper logo

Mousetrapper Alpha

Mousetrapper Alpha
De Mousetrapper Alpha is ’s werelds eerste gecentreerde ergonomische muis met een geïntegreerd toetsenbord. De Alpha heeft 19 programmeerbare toetsen, waardoor het onze meest dynamische Mousetrapper tot nu toe is.

Mousetrapper Advance

Mousetrapper Advance
De Mousetrapper Advance 2.0 is onze bestseller en verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen met stijlvolle accentkleuren in wit of koraalrood. Met de 6 programmeerbare knoppen stelt u de Mousetrapper precies in zoals u dat wilt. Download de software MT Keys zodat u de knopfuncties eenvoudig kunt wijzigen gebruikersprofielen kunt toevoegen en nog veel meer. MT Keys is er in een versie voor Mac en PC. De Advance 2.0 beschikt over een uitvouwbare toetsenbordmat die zowel geschikt is voor de nieuwe ultraplatte toetsenborden als de hogere standaard toetsenborden.

Laptopstandaard

Laptopstandaard
Een gevoel van vermoeidheid in nek en schouders? Een verkeerde houding tijdens het werken op uw laptop of tablet kan de oorzaak zijn. De Mousetrapper laptop/tabletstandaard zorgt ervoor dat uw hoofd in een ergonomische houding blijft. Door uw ogen op de juiste hoogte en op een comfortabele afstand te houden, werkt u fijner en prettiger. Ervaart u nog steeds af en toe pijn in uw armen, nek of schouders? Bekijk dan onze productlijn van ergonomische muisoplossingen die onnodige pijn voorkomen.